Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.Üdvözöllek a Magyar Antonio Banderas Rajongói Lista oldalán!Ha Te is rajongója vagy ennek a nagyszerű színésznek és embernek, vagy valamelyik munkájának, csatlakozz bátran! Így ismerősöket, barátokat is szerezhetsz!

Ha bármilyen kérdésed van, a Bár-honlap csetjében, vagy a fórumban is írhatsz ;)

_______________________________________________________________


Létrehozva: 2012. január 29.
Tulajdonos: Éowyn
Rajongók: 2
Csatlakozásra vár: 0
Utoljára frissítve: 2013. november 9.


_______________________________________________________________