Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.

RAJONGÓI LISTA /segítség, hogy kiigazodj a külföldi listákon/


Mi az a rajongói lista?

A fanlistingek, rajongói listák lényege az, hogy ha valaki feliratkozik rájuk, azzal kifejezi egy adott dolog, leggyakrabban egy sztár iránti szeretetét. Nálunk még nem annyira elterjedt, mint külföldön.


Mi kell a csatlakozáshoz?

Általában elég csak a neved, emailed.
Meg lehet adni weboldalcímet is, de nem kötelezõ. Azért az email cím megadása jól is elsülhet: meg lehet ismerkedni általa más rajongókkal.


Hogyan csatlakozhatok?

A listákon azt a szót kell megkeresni, hogy "Join". Rákattintva látsz majd egy ûrlapot, amelyet csak ki kell töltened.


Members/Fans

Itt vannak ország szerint felsorolva a rajongók, akik eddig csatlakoztak.


Codes

Itt láthatóak azok a kis buttonok/gombok, amelyek közül választhatsz, ha a honlapodon meg akarod mutatni ország-világnak, hogy rajongó vagy. Ha hozzálinkeled a rajongói lista oldal címét is, azzal népszerûsítheted is.
Ez persze nem kötelezõ.


Affiliates

A rajongói listák is gyûjtik a partnereket, ugyanúgy, ahogyan a weblapok is. Általában hasonló témájúak szoktak egymással partneri viszonyban állni.


Egyéb

A listák némelyikén találhatsz információkat az adott sztárról, de mivel ezek nem komplett weblapok, általában rövid ismertetõket tartalmaznak csak.