Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.

Gombok


Ha van saját weblapod/blogod, akkor kérlek válassz a gombok közül és linkeld erre a címre vissza:
http://www.antoniobanderas-bar.hu/fanlista


/Ha szeretnél olyan gombot készíteni, ami jobban illik a weboldaladhoz, mint a megadottak, akkor nyugodtan használd. Gomb-adományokat szívesen fogadunk! :) /


Kérlek, a kiválasztott gombot ne innen linkeld, hanem töltsd fel saját honlapra. Köszi :)


50x50

gomb


75x50

gomb


31x88

gomb


88x31

gomb


100x35

gomb


100x50

gomb


200x40

gomb