Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.

SZABÁLYOK


1. Az első és egyben legfontosabb szabály az, hogy szeresd Antoniót, vagy valamelyik munkáját!

2. Csak egyszer regisztrálj!

3. Nem kell saját weblappal rendelkezned, de ha van, akkor kérlek válassz a gombok közül és linkeld erre a címre vissza:
http://www.antoniobanderas-bar.hu/fanlista


/Ha szeretnél olyan gombot készíteni, ami jobban illik a weboldaladhoz, mint a megadottak, akkor nyugodtan használd. Gomb-adományokat szívesen fogadunk! :) /